Automoto

Michael Schumacher ugodno je iznenađen prvom utrkom

Andrej Pezić • utorak, 08.03.2005.

Michaelove frustracije prošle su vrlo brzo. Naravno, Michael nije bio baš zadovoljan prvom utrkom F1 sezone. Nakon što je u utrci imao kontakt sa Nickom Heidfeldom, vozačom BMW Williamsa, Schumacher nije uspio završiti utrku. Nakon ponovnih pregleda snimaka utvrđeno je da je to bio normalan incident...

"Sve je bilo apsolutno korektno," izjavio sedmostruki svjetski prvak nakon nekog vremena poslije utrke vrlo dobrog raspoloženja. Vrijeme do sljedeće utrke u Maleziji Schumacher će provesti na praznicima sa svojom suprugom Corinnom. Michael je nakon utrke u Australiji imao vrlo izmješane osjećaje. U jednu ruku nije bio zadovoljan što nije osvojio ni jedan bod u utrci, ali u drugu ruku bio je vrlo zadovoljan što je njihov prošlogodišnji bolid konkurentam ostalim momčadima sa novim bolidima.

"Svi su znali da će Renault biti vrlo dobar. Bilo je to jasno nakon zimskih testiranja tako da to i nije bilo neko iznenađenje," dodao je Michael. "Ali da budem iskren, mislio sam da ćemo biti još lošiji. Činjenica da je Rubens, od jedanaeste pozicije došao do druge, govori nam da je naš prošlogodišnji model bolida vrlo konkurentan. To mi daje dobar predosjećaj o sljedećih nekoliko utrka." Nakon svih ovih treninga i priprema za sezonu te prvu utrku Michael je jedva dočekao nekoliko slobodnih dana da ih provede sa svojom suprugom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

AutomotoSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!