Rukomet

2. HRL Sjever: Nova pobjeda Županje

Antun Grgić • ponedjeljak, 04.04.2005.

29 (16) - ŽUPANJA: Ojvan, Jurković 4, Šnajder 3, Klačar 1, Spajić 5, Pavić 7 (5), Dušanić 8, Baković, Džijan 1, Vuković, Čolić, Galović. Trener: Enes Voloder.

25 (11) - PRELOG: Ujlaki, V. Belić, Mlinarić 3, D. Belić, Bratković, Novak 1, Martinec, Hozjak 1, Kovačić 3, Oto, Hrčić 6, Bergovec, Zadravec 11(5), Kolarek. Trener: Saša Kuček.

Vezane vijesti

Sedmerci: Županja 7 (6), Prelog 6 (5)
Isključenja: Županja 6 min, Prelog 6
Igrač utakmice: Danijel Dušanić (Županja)

Slika 1 od 1.

Bila je ovo utakmica u kojoj je od prvog trenutka bilo jasno da će Županja upisati još jednu pobjedu, samo je bilo upitno s kojom razlikom. Naime, gosti su u Županju došli u dosta oslabljenom sastavu zbog bolesti igrača. Pokrpani s mladim igračima nisu uspjeli pružiti znatniji otpor domaćinu.

Niti Županja nije nastupila u punom sastavu iz istog razloga, ali to nije smetalo ostalim igračima da daju puni angažman i ubilježe još jednu pobjedu. Kada su poveli u desetoj minuti s 8:3 činilo se da će gosti doživjeti uvjerljivi poraz. No dobri potezi s klupe gostujućeg trenera i opuštanje domaćina doveli su rezultat do skorog izjednačenja (10:9).

Trener Voloder uzima time-out i igra rukometaša Županje kreće opet normalnim tokom. U drugom poluvremenu ista slika kao iz prvog dijela. Gosti niti jednom više nisu uspjeli smanjiti rezultat od dva gola zaostatka (22:20), to je zadnje što su uspjeli. Konačan rezultat potpuno odgovara stanju prikazanom na terenu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!