Rukomet

Džomba i Dominiković u lovu na finale Lige prvaka

Ivan Varat • subota, 09.04.2005.

Ovaj vikend igraju se uzvratni polufinalni susreti europskih rukometnih kupova. Zagreb se protiv Vardara bori za finale Kupa pobjednika kupova, a predstavnike (Džomba i Dominiković) imamo i u najelitnijem natjecanju - Ligi prvaka...

Slika 1 od 1.

Barcelona našeg Davora Dominikovića u svojoj Palau Blaugrani pokušati će nadoknaditi zaostatak od tri gola protiv aktualnog europskog prvaka Celja Pivovarne Laško.

U drugom uzvratnom polufinalnom susretu u Francuskoj igraju Montpellier i Ciudad Real našeg Mirze Džombe koji ima šest golova prednosti iz prve utakmice.

Slika 2 od 3.
Foto: Davor Sajko

U Kupu kupova Zagreb u nedjelju protiv Vardara mora nadoknaditi dva gola, dok u drugom susretu španjolski Ademar iz Leona u kojem igra Petar Metličić dolazi u Ljubuški kod Izviđaća sa, vjerojatno dostatnom razlikom za finale, od sedam golova prednosti.

U Kupu EHF-a predstavljati će nas Mario Kelentrić sa svojim Tusemom iz Essena koji ima veliku prednost od osam razlike protiv ruskog Dinama iz Astrahana. Susret Magdeburga i Gummersbacha, koji ima samo gol prednosti, biti će puno neizvjesniji.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!