Rukomet

2. HRL Sjever: Našice do pobjede u Virovitici

Antun Grgić • utorak, 19.04.2005.

22 (9) - VIRO-VIROVITICA: Runjak, Rončević 4, Kukuić 5, Sertić 5, Pavić 1, Majkovčan 1, Boras, Foret, Rendulić, Matić, Oklopčić, Bradač, Čulo 6. Trener: Željko Poljak.

30 (11) - NAŠICE: Svilar, Džojić 8, Horvat , Adžić, Vulić 5, Denisov, Tomičić 2, Nekić 4, Bunjevac, Mrđenović 2, Eklić 4, Pavić 2, Ugljanac 1, Begović 2. Trener: Damir Knežević.

u>Sedmerci: Viro-Virovitica 4(4), Našice 7 (4)
Isključenja: Viro-Virovitica 6 min, Našice 6 min
Igrač utakmice: Dalibor Džojić (Našice)

Slika 1 od 1.
Foto: Antun Grgić

Našičanima je ova utakmica mnogo značila, naime, ovo im je bilo, bar su mislili, zadnje teško gostovanje. Ipak strepnje se nisu ostvarile. Dobro fizički i taktički pripremljena ekipa uspjela je cijelu utakmicu kontrolirati po svojoj želji. Od prve pa do zadnje sekunde nisu domaćinima dopustili pomisliti bilo o čemu osim porazu. U prvom dijelu najveća je razlika iznosila 4 gola (10:6), no ipak poluvrijeme je završilo s dva gola prednosti - 11:9.

Drugo poluvrijeme donijelo je još bolji rukomet. Iz minute u minutu razlika se povećavala u korist Našičana. Predvođeni, ponovo, svojim glavnim realizatorom i organizatorom napada Daliborom Džojićem utakmicu su priveli kraju s osam golova prednosti i sada mirno očekuju preostala tri kola u kojima se sastaju s Brođanima u Našicama, s Borovom u Borovu i na kraju sa Županjom u Našicama. Odlučujuća utakmica bi se mogla odigrati u 21. kolu kada Bjelovar dolazi u Županju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!