Rukomet

"Sljedeće sezone Zagreb će biti 40 posto jači!"

Ivan Varat • nedjelja, 24.04.2005.

Čelnici RK Zagreba u ozbiljnim su pregovorima s mogućim pojačanjima za sljedeću sezonu. Vrlo blizu prelaska u redove našeg prvaka i finalista Kupa pobjednika kupova su Renato Sulić, jedan mađarski i dva reprezentativca BiH...

Posljednjih dana SiCG mediji javljali su da je Zagreb u pregovorima s nekoliko reprezentativaca SiCG (Đukanović i Milorad Krivokapić), no "alfa i omega" kluba Zoran Gobac odlučno je opovrgnuo te tvrdnje i rekao da Zagreb računa na nekoliko igrača za sljedeću sezonu, no niti jedan nije iz SiCG.

Gobac je spomenuo da je vrlo izvjestan povratak reprezentativca Renata Sulića koji je pod ugovor s mađarskim Fotexom, no nije igrao od teške nesreće koju je doživio prije godinu dana. Sulić se vrlo dobro oporavlja i sljedeće sezone trebao bi bit potpuno spreman. Iz Fotexa bi put Zagreba trebao i mađarski reprezentativac Gyula Gal, 115 kg težak i 193 cm visoki pivot.

U planovima Zagrebovih čelnika za sljedeću sezonu su i dva odlična BiH reprezentativca. Banjalučanin Dalibor Anušić i 22- godišnji lijevi vanjski Izviđaća iz Ljubuškog Mirsad Terzić. "Ozbiljno računamo na ovu četvoricu, no razgovaramo s još nekoliko igrača. Želja nam je sljedeće sezone biti do 40 posto jači i ponovno doći među osam najboljih u Ligi prvaka", komentirao je Gobac.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!