Tenis

Mario pregazio prvog nositelja

Igor Jurišić • četvrtak, 12.01.2006.

Mario Ančić nastavlja sa fantastičnim igrama na ATP tunriru u Aucklandu. Danas se s lakoćom obračunao sa prvim nositeljem turnira Fernandom Gonzalezom i na taj način plasirao u polufinale...

Bila je to prava noćna mora za Čileanca, koji je nervozno ušao u meč i imao neuobičajeno visoki broj neprisiljenih pogrešaka. Na taj način je izgubio sva tri svoja servisa, dok je Mario čvrsto držao svoj i prvi set naš igrač osvaja sa nestvarnih 6:0. U drugom setu Gonzales pruža nešto jači otpor, no to mu je bilo dovoljno samo za tri gema i Mario meč okončava sa uvjerljivih 6:0, 6:3.

Polufinale Mariju donosi na papiru lakši meč od današnjeg polufinala. Bit će to dvoboj sa mladim Švicarcem Stanislasom Wawrinkom, 57. igračem ATP ljestvice. Wawrinka je polufunale izborio čistom pobjedom u 6:3, 6:4 protiv Floriana Mayera, a kao ni naš igrač, u dosadašnja tri meča nije ispustio niti jedan set. Ančić i Wawrinka se dosada nisu sastajali na ATP touru.

Vezane vijesti

ATP Auckland, 12.1.2006., četvrtfinale:
Ančić (Hrvatska, 5) - Gonzalez (Čile, 1) 6:0, 6:3, Wawrinka (Švicarska) - Mayer (Njemačka) 6:4, 6:3, Nieminen (Finska, 7) - Massu (Čile) 6:3, 7:6(4), O. Rochus (Belgija, 6) - Ferrer (Španjolska, 2) 6:2, 6:0.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

TenisTop temaSkrol
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!