Ostali sportovi

Glavaš i Jurčić protiv Ribičić i Prnjak u finalu

Sportnet • subota, 04.06.2005.

Poznate su finalistice zagrebačkog turnira Prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku. U finalu će igrati Glavaš i Jurčić protiv Ribičić i Prnjak...

Polufinalnim susretima u ženskoj i mečevima glavnog ždrijeba u muškoj konkurenciji završen je prvi dan turnira Prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku VIP Tour 2005. Na zagrebačkom Jarunu viđena je kvalitetna odbojka, a nakon mnoštva zanimljivih susreta prolaz u finale izborile su Glavaš/Jurčić te Ribičić/Prnjak.

U muškoj konkurenciji, nakon natjecanja po sustavu dvostrukog repasaža, sutrašnji nastup izborili su sljedećih osam parova: Ivković/Križanović, Jogunica/Bolić, Bobuš/Steinocher, Perić/Nojić, Urnaut/Osmokrović, Jureša/Blauhorn, Palinkaš/Rastovčan, Petrina/Žaja.

Slika 1 od 2.

Kao dodatna atrakcija današnjeg natjecanja igrao se i turnir novinarskih ekipa. Najviše odbojkaškog umijeća i tehničke dotjeranosti pokazale su četvorke Sportskih novosti i Drugog programa Hrvatskog radija. Iste će se imati priliku predstaviti pred punim tribinama središnjeg terena u nedjelju, 12. lipnja, prije finalnog meča turnira Svjetske serije - VIP OPEN 2005.

Polufinale (Ž):
Glavaš/Jurčić - Sesar/Čirjak 21:17; 21:13
Ribičić/Prnjak - Čutura/Bečić 17:21; 21:11; 15:9.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!