Tenis

Goran ponovno uz reprezentaciju

Ivor Krapac • utorak, 06.09.2005.

Nakon kraćeg predaha i izostanka s ovogodišnjih susreta s Amerikancima i Rumunjima, Goran Ivanišević uskoro će ponovno biti uz hrvatsku Davis Cup reprezentaciju. Polufinalni dvoboj Svjetske skupine s Rusima, 23. - 25. rujna na splitskim Gripama, ipak se ne propušta...

Goran će cijelog tjedna priprema i tijekom dvoboja u Splitu biti uz Ivana Ljubičića, Marija Ančića, Ivu Karlovića i izbornika Nikolu Pilića. Naravno, i uz četvrtog člana momčadi kojeg Pilić odabere za veliki polufinalni susret.

Najveći hrvatski tenisač svih vremena će u pripremama pomoći na treninzima, dok ga u petak, subotu i nedjelju čeka uloga navijača. Na trening će stići u dobroj formi, obzirom da u tjednu uoči Davis Cupa ima novi nastup na Senior Touru, na turniru u Parizu.

A od sutra - svi po ulaznice za Ruse. Prodaja počinje ove srijede na blagajni SC Gripe i u poslovnicama turističke agencije Generalturist, a cijena je 250 kuna za sva tri dana za sjedala A kategorije, te 200 kuna za trodnevni komplet za sjedala B kategorije.

Ukoliko dotad ostane neprodanih ulaznica, posljednjeg dana prije početka susreta karte će se prodavati za svaki pojedinačni dan.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!