Automoto

Gužva u BAR-u

Ante Kojundžić • srijeda, 03.08.2005.

U utorak je objavljeno kako od sljedeće sezone Barrichello više neće biti u Ferrariju. Postoje glasine kako će prijeći BAR. Jenson Button više ne želi iz BAR-a u Williams već hoće ostati u sadašnjoj momčadi. Takuma Sato je isto u igri…

Još se čeka službena potvrda Barrichellovog prelaska u BAR za sljedeću sezonu. Trebao bi voziti s Takumom Satom, ali Jenson Button ne želi više iz momčadi. Poslije cijele afere koja se dogodila prošle godine kad je Button tako žarko htio u Williams, sad njegove izjave kažu da više tomu nije tako. Jasno je rekao Franku Williamsu kako nema želju biti u njegovoj momčadi sljedeće sezone.

Takuma Sato postaje višak. Ne ide mu u prilog činjenica da je svoj prvi bod ove sezone osvojio na mađarskom asfaltu. Japanac je u nadi da će Button ipak otići u Williams. Kad bi se to dogodilo, Englez bi se pridružio Australcu, Marku Webberu, a novo radno mjesto bi trebao naći Nick Heidfeld iako je bio bolji u dosadašnjoj sezoni od Webbera. Špekulira se kako bi u tom slučaju Heidfeld prešao u novoosnovanu momčad BMW-a.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

AutomotoSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!