Tenis

Goran zauvijek zatvorio vrata

Ivor Krapac • srijeda, 04.01.2006.

Trakavica oko izbornika hrvatske Davis Cup reprezentacije, nažalost, ide dalje. Nakon što je prvotno objavio da ne želi preuzeti vođenje reprezentacije već ove godine, te da će sigurno biti izbornik u budućnosti, Goran Ivanišević promijenio je mišljenje i najavio da više nema ambicija zasjesti na reprezentativnu klupu...

Na najnoviji preokret i promjenu stava Gorana je ponukalo nekoliko negativnih novinskih napisa nastalih nakon što je objavio da neće biti izbornik već ove godine i da želi preuzeti reprezentaciju tek kad će biti potpuno samostalan u radu i odlučivanju, bez prvotno predložene savjetničke uloge sadašnjeg izbornika Nikole Pilića.

Najveći hrvatski tenisač svih vremena tada je kazao da će jednog dana sasvim sigurno sjesti na klupu, no izgleda da se to ipak neće dogoditi - ukoliko ga u međuvremenu ipak ne nagovore da ponovno promijeni mišljenje, za što ima dovoljno vremena.

Reprezentaciju će, tako, do kraja ove godine najvjerojatnije i dalje voditi Nikola Pilić, a nakon toga će Hrvatski teniski savez morati tražiti nasljednika.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!