Zimski sportovi

Snježni show polako stiže u Zagreb

Bernard Jurišić • utorak, 03.01.2006.

Zagreb se sprema za veliki skijaški show, koji će ga u srijedu i četvrtak pretvoriti u skijaški centar svijeta. U Hrvatsku je stigla Kristalna kruna koja će pripasti pobjednici "Snježne kraljice", a počele su stizati i "princeze"...

"Snježna kraljica", što se organizacije tiče, mogla bi započeti već sutra. Marljivi ljudi iz Hrvatskog skijaškog saveza već su pripremili stazu na Sljemenu, koja će u četvrtak biti domaćin ženskom slalomu Svjetskog kupa.

Slika 1 od 2.

Prve skijašice već su počele stizati u zagrebački hotel Westin, a prve su se na recepciji prijavile Čehinja Šarka Zahorbska i Amerikanka Kristina Koznick.

Srijeda je rezervirana za show na glavnom zagrebačkog trgu, Trgu Bana Jelačića, na kojem će se od 19 sati izvlačiti startni brojevi za prvu utrku. Nakon njih, domaćine i goste Zagreba zabavljat će Nile Rodgers & Chic with special guests aka Chicfest, Village People, Thelma Houston, Anita Ward i Rose Royce.

Inače, valja spomenuti da je Zagreb jedini glavni grad neke države koji je domaćin utrke Svjetskog kupa. Sljedeće godine curama će se pridružiti i muški, pa će se naša zemlja moći pohvaliti utrkama Svjetskog kupa u obje konkurencije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Zimski sportoviSkrol

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!