Zimski sportovi

"Snježna kraljica" UŽIVO na Sportnet.hr

Bernard Jurišić • četvrtak, 05.01.2006.

Nova godina za hrvatski sport i turizam počinje na najbolji mogući način. "Snježna kraljica" okupila je najbolje svjetske slalomašice, uz stazu se očekuje više od 20.000 gledatelja, a preko TV ekrana Hrvatsku će upoznati stotine milijuna gledatelja. Među više od 500 akreditiranih novinara je i brojna Sportnetova ekipa, koja će vam donositi ekskluzivne materijale tijekom cijelog dana. Od 15 sati UŽIVO pratite prvu vožnju na Sportnetu...

Zagreb je jedini glavni grad koji je domaćin utrke Svjetskog kupa, a reakcije skijašica i ostatka "skijaške karavane" pokazuju da je organiziranje "Snježne kraljice" pun pogodak za hrvatski sport, ali i turističku promociju izvan ljetne sezone.

"Snježna kraljica" može se pohvaliti i činjenicom da je to najbogatija utrka Svjetskog kupa. Nagradni fond iznosi 165.000 euta, od čega će prve tri skijašice podijeliti čak 105.000. Pobjednici će pripasti 60.000 eura, drugoplasiranoj 30.000, trećeplasiranoj 15.000.

Prva utrka starta u 15:15h, druga je predviđena tri sata kasnije, obasjana svjetlima reflektora. Predvozač će u obje utrke biti Ivica Kostelić, a najbolja svjetska skijašica, Janica Kostelić, utrkom će proslaviti svoj današnji 24. rođendan.

Sportnetova ekipa "razasuta" je diljem Sljemena, a tijekom čitavog dana donosit će vam zanimljive materijale vezane uz "Snježnu kraljicu". Stoga, ako već ne možete biti među dvadesetak tisuća onih koji će uživati u majstorijama najboljih svjetskih skijašica - osatanite u toplom domu i pratite sva zbivanja uz Sportnet.hr!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Zimski sportoviSkrol
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!