Tenis

Ulaze Acasuso i Čilić?

Branimir Korać • petak, 07.04.2006.

Do subote u 13 sati neće biti poznate postave parova. Jo uvijek izbornici Ljubičić i Mancini važu odluku, a u paru su službeno prijavljeni Ivan Ljubičić i Mario Ančić te David Nalbandian i Agustin Calleri....

Slika 1 od 2.
Foto: Darko Kraljević

Što se tiče naše postave, sigurno je da će "Ljubo" biti na terenu. Tko će uz njega nastupiti, još nije potpuno definirano. Mario Ančić vodi se u najavi kao njegov partner, ali obzirom da Ančić još uvijek nije spreman za nastup, vrlo vjerojatno će doći do promjene. Na posljednjoj pressici na kraju prvog dana, Ivan Ljubičić spomenuo je Marina Čilića kao alternaciju za Ančića.

Argentinski izbornik Mancini još uvijek ae koga će postaviti uz Nalbandiana. Logika govori kako bi to treba biti Jose Acasuso, kvalitetni igrač parova, čime bi Calleri dobio dan odmora uoči nastupa u petom, možda odlučujućem susretu. Ljubičić je na pressici potvrdio kako je primijetio Acasusa kako na treningu neposredno uoči zakazane pressice vježba voleje što pokazuje kako bi ipak on možda mogao u subotu zaigrati. "Bolje Acasuso nego Calleri", komentirao je Ivan.

Dvoboj parova, možda i presudni dvoboj ovog četvrtfinala, na rasporedu je u subotu u 14 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

TenisSkrol

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!