SP 2006.

Klinsmann: "Ne otpisujte nas do posljednjeg zvižduka"

Bojan Poturica • četvrtak, 15.06.2006.

Nakon pobjede Njemačke protiv Poljske izbornici obe momčadi dale su svoje izjave. Jurgen Klinsmann bio je odlično raspoložen, dok Pawel Janas nije mogao biti nezadovoljan igrom...

Jurgen Klinsmann: "To je bila zaslužena pobjeda. Imali smo toliko šansi, ali lopta jednostavno nije željela ući. Tijekom cijele utakmice smo držali tempo, ali što više vremena prolazi, to postajete nervozniji. Na kraju, kad je Poljska ostala sa deset igrača, pritisnuli smo ih, i to se na kraju isplatilo. Naše zamjene su dodatno pojačale tempo. Cijelo vrijeme smo vjerovali da možemo pobijediti. Nas Nijemce ne možete otpisati sve do posljednjeg zvižđuka."

Pawel Janas: "Očito smo razočarani zbog poraza koji je uzrokovala mala dekoncentracija u posljednjim minutama. Nismo bili u mogućnosti izvršiti taktiku koju smo smislili. Igrali smo puno bolje u odnosu na prvu utakmicu, no na kraju dana, nije nam bilo suđeno. Svi moji igrači su dali sve od sebe. Ne mogu uperiti prst niti u jednog od njih. Mogli smo primiti gol mnogo ranije. Sada nam preostaje da se koncentriramo na susret protiv Kostarike i na taj način se odužimo svojim navijačima koji su nas odlično bodrili."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

SkrolSP 2006.Ostali
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!