Ostali sportovi

Česi ne znaju limbo ples

Bruno Blumenschein • subota, 08.07.2006.

Dok se igra posljednji meč subotnjeg programa da još čujete što se događa u Loparu. Nakon brojnih nagradnih igara u kojima smo saznali da Česi ne znaju limbo ples, a da Nijemci najbolje prepoznaju pjesme po prvim taktovima, lagano zatvaramo „butigu" i idemo na Player's party...

Slika 4 od 5.
Foto: Bruno Blumenschein

Prilično brzo je prošala subota na Rabu koja je donijela potvrdu da su Steinocher i Perić u odličnoj formi i da su potpuno zasluženo osvojili medulinski turnir, a i ostali favoriti su potvrdili taj status. Osmokrović i Lejo su prošli u borbu za polufinale koja im je upitna jer je Mate Lejo ozlijedio koljeno pri kraju meča s Borovinom i Suraćem i kako je sam rekao “ne zna hoće li moći sutra zaigrati, a ne želi ugroziti dvoransku sezonu“.

Slika 3 od 4.
Foto: Bruno Blumenschein

Jedna od glavnih vijesti u Loparu je suspenzija Pere Križanovića na 30 dana zbog nesportskog i vulgarnog ponašanja, vrijeđanja suca i službene osobe i sve to na turniru u Medulinu, a zbog ljutnje na odluku suca tijekom poraza. Ne znam tko se može ljutiti u ovakvom okruženju kada svi na tribinama plešu, a Mađari i Slovenci pokazuju svoje navijače sposobnosti. Za sve Pervane- da, bilo je više od tri Slovenca.

Slika 2 od 2.
Foto: Bruno Blumenschein

Umjesto najavljivane kiše došlo je sunce koje je pristojno upeklo i dalo odbojci posebnu čar, a moru još veći značaj. Popularni Turki je doveo kao gosta „mladu hrvatsku pjevačku nadu“ Alana Hržicu koji je mnogim skepticima pokazao da zna jako dobro pjevati što se ne može reći za pokušaj djevojaka u natjecanju za nagradu u obliku mobilnog telefona.

U Loparu nema teretana osim u hotelu koji ne dopušta korištenje iste ako niste njihov gost iako taj isti hotel nije ispunjen do zadnjeg mjesta. Blagoslovljen bio hrvatski smisao za turizam i promociju. Zato tu činjenicu ispravlja cijeli turnir koji je osim nagradnih igara pružio i promociju odbojke na pijesku kao sporta za najmlađe jer je Krešimir Perić pokazivao osnovne pokrete odbojke.

Slika 1 od 1.
Foto: Bruno Blumenschein

Prilično umoran i s neizbježnim pijeskom svugdje osim u očima idem lagano u apartman i jedva čekam tuš. Ne znam koliko vam je interesantno čitati javljanja iz Lopara, ali nastavit ću i sutra pi(li)ti. Samo da kiše ne bude, a besplatnog piće ne ponestane. Današnji pozdravi i muzičke želje idu Ivani, Martini i navijačici na tribini.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!