Ostali sportovi

Afroamerikanac pušta domaću glazbu

Bruno Blumenschein • subota, 08.07.2006.

Kvalifikacije su odlično bile odrađene, a došao je red i na Brasilian night u Loparu, ali Brazilke kao da su se uplašile kiše koja je padala u navratima, ali ekipi novinara potpomognutoj dijelom hostesa to nije smetalo...

Obično se Long Island radi dosta blaže, ali nije smetalo. To bi u kratkoj rečenici bio opis kraja kvalifikacijskog dana u Loparu u kojem je kiša padala ujutro, preko dana nije, a navečer nije bilo niti bitno. Tko želi biti u Loparu "jer svi su tamooo", a još vole i domaću glazbu uz dodatke narodnjaka trebaju posjetiti cocktail bar kojeg ne smijem reklamirati, ali niti preporučiti.

Slika 1 od 1.
Foto: Bruno Blumenschein

Pomoglo je i malo sna da početak današnjeg glavnog turnira prođe u odličnoj atmosferi. Riječi odlično, fenomenalno sam već izlizao, ali su istinite jer osim što saznate novi ljetni hit koji je pronađen u Portugalu vidite odličnu akciju na terenima. Dosadašnji program je donio hrvatsko-slovenski ogled u kojem je slovenski par Božič-Žnidar unatoč jakoj podršci s tribina izgubio u dva seta od hrvatske kombinacije Sorić-Trimčevski.

Tom meču je prethodio splitski ogled parova Reić-Petrina i Polić-Žaja u kojem su Polić i Žaja dominirali tijekom cijelog meča i zasluženo prošli u četvrtfinale u kojem će igrati protiv četvrtog para turnira Lončar-Bobuš. U ženskom dijelu natjecanja Popović i Miloš su pobijedile kombinaciju Medić-Škrabić, a u nastavak natjecanja je prošao i par Jurčić-Delić.

Slika 2 od 3.
Foto: Bruno Blumenschein

Toliko zasad iz Lopara, javim se u drugom dijelu dana s još nekoliko zanimljivih informacija, a dotad stignete i doći do Raba i zauzeti svoje mjesto u prilično ispunjenim tribinama glavnog terena na Rajskoj plaži.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!