Ostali sportovi

Još malo pa nestalo

Bruno Blumenschein • nedjelja, 09.07.2006.

Svaki dan koji prođe mislim da ne može biti luđe, a onda dođe nedjelja i dokaže suprotno. Nije još gotovo, ali su već podijeljene ženske bronce, a grupa Karma je podigla atmosferu na razinu vrijednu finalnih mečeva u Loparu...

Nisam znao da je „E moj Saša“ doživjela još jednu obradu, ovog puta u režiji Karme, ali sam znao da ekipa iz Vrapča nije normalna. Pokazali su to i na Rabu u potpuno pozitivnom smislu jer su svojim navijanjem, plesanjem i pjevanjem na tribinama pokazali zašto je odbojka na pijesku tako atraktivan sport. Toliko su oduševili i organizatore i sve odbojkaše da su dobili posebne nagrade, a kada je grupa Karma došla na centralni teren imati svoj nastup upotpunili su i taj događaj svojim prisustvom.

Slika 1 od 2.
Foto: Bruno Blumenschein

Da ne bi bilo zabune, igra se ovdje i odbojka, a prve medalje su osvojile Miloš i Popović koje su u meču za treće mjesto dobile Brdar i Plačko sa 2:0 u setovima iako su gubitnice pružile odličan otpor, a pogotovo u prvom setu kada je odlučivala razlika. S(p)retnije su bile Popović i Miloš koje su u drugom setu od samog početka ponovno stvorile veliku prednost, ali ovog puta nije bilo povratka za Emu Plačko i mladu Lanu Brdar koja je pokazala veliki potencijal.

Slika 2 od 3.
Foto: Bruno Blumenschein

Kod muških su se za finale, koje počinje za nešto manje od dva sata, plasirali najuvjelrjiviji par u Loparu Perić/Steinocher, kojima će se suprostaviti odlično složena kombinacija Osmokrović/Lejo, za koje je odlična vijest kako je ozlijeđeno koljeno Leja zasad u dobrom stanju.

Izgoren i s navikom da mi je vrući pijesak ispod stopala ponovno se nadam tušu koji je jučer odlično došao prije Player's partyja. Eh, zabava igrača, jednostavno je trebalo biti tamo. Kako ne bih trebao koristiti puno zvjezdica za cenzuru samo ću reći- svaka čast Dj Summeru, a i igračicama. Nisu dobre samo na pijesku. Mislim da je ovo bilo pretposljednje javljanje iz Lopara, ako netko zna dobar lijek za izgorenost, a da nije jogurt, samo pišite.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!