Rukomet

Nove napetosti u taboru SiCG

Bruno Blumenschein • srijeda, 01.02.2006.

Kao da nije bio dovoljan sukob izbornika Vujovića s ponajboljim igračem u momčadi Sudžumom, već je nakon utakmice s Norveškom ušao u sukob s novinarima koji danas nisu došli na press konferenciju nakon utakmice s Rusijom...

Poslije s(p)retne pobjede protiv Norveške, Veselin Vujović je napao novinare prebacujući im kako većina piše tendenciozno i zlonamjerno uz to što im je odbio odgovoriti na pitanja. Rezultat toga je današnji dolazak samo dvojice predstavnika SiCG medija na konferenciju izbornika poslije poraza od Rusije.

Nama su zanimljive izjave igrača SiCG koji su se poslije susreta s Rusijom osvrnuli i na sutrašnji dvoboj s Hrvatskom koji će za nas biti presudan za plasman u polufinale ovog Europskog prvenstva. Tako je golman Danijel Šarić rekao:"Nadam se da ćemo naći snage za posljednju pobjedu barem u oproštaju od Europskog prvenstva. O Hrvatskoj mislim sve najbolje jer su jedna odlična momčad.".

Sličnog mišljenja je bio i Goran Đukanović:"Imat ćemo motiva u susretu s Hrvatskom. Ne zbog toga što je to Hrvatska, već da se časno oprostimo od prvenstva. Oni imaju odličnu momčad, a nadam se da će utakmica biti prava, borbena, ali i prijateljska.".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

RukometSkrol
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!