SP 2006.

Biloš definitivno odbio!

Bernard Jurišić • petak, 10.03.2006.

Daniel Biloš ipak neće igrati za hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Danas je prelomio odluku i preko svog menadžera Huga Isse prenio odluku čelnicima Hrvatskog nogometnog saveza...

Biloš je nakon "posljednjeg kruga razmišljanja" ipak donio odluku. Od njegovog nastupa za hrvatsku nogometnu reprezentaciju neće biti ništa.

Ovu vijest potvrdio je ekskluzivno za Sportnet.hr novinar najtiražnijeg argentinskog dnevnog lista Clarin Sebastian Davidovsky. "Bilošev menadžer danas je izjavio da je igračeva odluka konačna. Zahvalio se hrvatskom Savezu i javnosti, ali ponovio je da njegovo srce kuca za Argentinu, usprkos izazovu igranja na Svjetskom prvenstvu s Hrvatskom".

Iako bi za hrvatsku reprezentaciju u budućnosti mogao biti značajno pojačanje, 26-godišnji napadač Boca Juniorsa na taj je način dokazao da je poštena osoba koja će ipak odabrati srce (Argentinu), umjesto razuma (Hrvatsku). Malo je takvih u današnje vrijeme u kojem je novac (jedini) pokretač svijeta.

Svojom odlukom lišio je i izbornika Kranjčara nekih ozbiljnih pitanja i dvojbi, ali vjerojatno i sačuvao mir u hrvatskim redovima uoči odlaska na Svjetsko prvenstvo.

Bez obzira što ga nećemo gledati u hrvatskom dresu, Danielu Bilošu treba poželjeti sve najbolje i da ga uskoro vidimo u dresu kojeg sanja cijeli život. Argentinskom. A onda jednog dana i u državi iz koje su njegovi korijeni. Makar samo turistički.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!