SP 2006.

Pogreške u obrani Engleza

Ivana Strahija • srijeda, 21.06.2006.

Englezi svojom igrom ne mogu biti baš zadovoljni, posebice s obranom nakon prekida. Izbornik Sven-Goran Eriksson zabrinut je što je upravo iz prekida njegova momčad primila dva pogotka, premda s time inače nemaju problema...

Slika 1 od 2.
Foto: EPA

Eriksson: "Moramo poraditi na prekidima, što sad nije toliko važno koliko činjenica da smo prošli u drugi krug. Šteta što nismo završili nepobijeđeni, ali su nas Šveđani ipak dobrano namučili na terenu."

Sljedeću utakmicu otočani igraju protiv Ekvadora, koji bi ipak mogao biti teži protivnik no što se to možda čini: "Mislim da će Ekvador dati sve od sebe, pa stoga i mi moramo biti u vrhunskoj formi. Upravo sam zbog toga danas štedio neke igrače, kako ne bi zaradili kartone ili se pak dodatno ozlijedili", objasnio je engleski izbornik.

Lars Lagerback, švedski izbornik pak smatra da je neriješen rezultat najvjerniji prikaz stanja na terenu tijekom cijele utakmice: "Engleska je prevladavala u prvom dijelu, dok smo mi zbog brzopletosti izgubili mnogo lopti u duelima. U drugom se dijelu situacija preokrenula, moja se momčad razigrala i zbilja sam zadovoljan tim poluvremenom."

Pred Šveđanima je težak zadatak, njihovi će slijedeći protivnici biti domaćini, reprezentacija Njemačke.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!