SP 2006.

Pletikosa na vratima protiv Španjolske

HINA • utorak, 06.06.2006.

Nakon treninga na travnjaku stadiona u Ženevi izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Kranjčar razriješio je posljednju dvojbu uoči pripremnog susreta sa Španjolskom - na vratima će biti Stipe Pletikosa...

"Prvih 60 minuta ogleda protiv Španjolske igrat će momčad koja će nastupiti i protiv Brazila", najavio je hrvatski strateg, te izdiktirao početnu jedanaestoricu - Pletikosa, Šimić, Robert Kovač, Šimunić, Srna, Tudor, Niko Kovač, Babić, Niko Kranjčar, Pršo i Klasnić. Pletikosa je tako dobio prednost pred Tomislavom Butinom.

"Utakmica protiv Španjolske bit će pravi ispit ove reprezentacije. Španjolci su posebno jaki u veznoj liniji, no uvjeren sam da smo i mi jednako kvalitetni", dodao je Kranjčar.

Jedna od glavnih uzdanica "kockastih" u dvoboju protiv "Crvene furije" bit će Ivan Klasnić. Junak utakmice protiv Austrije u preostalim pripremnim utakmicama nije se previše iskazao.

"Naša najveća snaga je zajedništvo. Nakon napornih priprema u usponu smo forme i pravo lice pokazat ćemo kada započne turnir", poručio je napadač Werdera.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!