Nogomet

Odbijena Sliškovićeva ostavka

Bernard Jurišić • utorak, 12.09.2006.

Predsjedništvo Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine (NS/FSBIH) odlučilo je ne tražiti novog izbornika za svoju A reprezentaciju. Na sjednici najvažnijih ljudi tog Saveza, odbijena je ostavka Blaža Sliškovića...

Blaž Slišković i direktor svih BiH reprezentacija Ahmet Pašalić podnijeli su ostavke nakon uvjerljivog domaćeg poraza od Mađarske u 2. kolu kvalifikacija za EP 2008.

Slika 1 od 2.

Bosansko-hercegovački mediji već su špekulirali s novim imenima koji bi zamijenili Baku na klupi, a među njima najčešće su se spominjali Faruk Hadžibegić i Mehmed Baždarević. U nagađanja su se uključili i hrvatski mediji, "otkrivajući" da su u najužim kombinacijama za Sliškovićevog nasljednika Miroslav Blažević i Branko Ivanković.

No, predsjedništvo NS/FSBIH prekinulo je sve špekulacije i objavilo da daje punu podršku i Sliškoviću i Pašaliću i da ih obojicu očekuju na svom radnom mjestu i u nastavku započetih kvalifikacija.

"Predsjedništvo nije prihvatilo ostavke i jednoglasno daje punu podršku Pašaliću i Sliškoviću u vršenju njihovih funkcija. Imajući u vidu činjenicu da je kvalifikacijski ciklus upravo počeo i da su šanse za plasman na EP i dalje realne, zaključujemo da bi bilo krajnje rizično vršiti bilo kakve promjene u ovom trenutku", stoji u priopćenju predsjedništva NS/FSBIH.

Slišković i Pašalić su svoje ostavke potpisali "konačnim", pa tek treba vidjeti kako će obojica reagirati na odbijanje otkaza od strane njihovih poslodavaca.

Naredne utakmice u kvalifikacijama za EP 2008. BiH igra već 7. listopada u Moldaviji, te 11. listopada kod kuće protiv Grčke.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometSkrolEuro 2008.
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!