Nogomet

Ove zime nose se krtice

ponedjeljak, 05.02.2007.

Tko od vas nije barem jednom u životu u ovom blagdanskom razdoblju dobio šal, kapu i/ili rukavice na poklon? Nije to loš poklon, za nekog bez mašte, ali znate li što se nosi ove zime? Znate li tko uz Jessicu Albu i vruću čokoladu najbolje grije u hladnim zimskim noćima?

Nakon što je obitelj Krtica osigurala pobjedu Hrvatskoj protiv Engleske, podigla se prava hajka protiv tih malih i dražesnih stvorenja. Naime, kamere su vrlo dobro uhvatile trenutak kada je Krtica junior glavom prevario vratara Robinsona, no malo je poznato da niti Eduardo ne bi zatresao mrežu Gordog Albiona da nije bilo obitelji Krtica. Sigurno vas je sve iznenadilo kako je između dvojice odličnih engleskih skakača upravo naš mali Brazilac došao do lopte. E pa razlog je jednostavan - tata Krtica, poznatiji kao Krtica Senior (svojedobno je žario i palio Kutijom šibica) podigao je na ramenima Eduarda i tako pridonio vodstvu Hrvatske.

Nakon veličanstvene pobjede Hrvatske Dinamov vrtlar Miro bio je primoran istrijebiti obitelj Krtica. Redakcija portala Sportnet.hr (lat. Optimus Portalus Internetus) odlučila je pomoći obitelji Krtica! Udomili smo ih u vrtu pokraj redakcije, a da bi im osigurali miran život omogućili smo im promjenu prezimena u Sportnet Krtica (lat. Scapanus Sportnetii). No, niti to nije dovoljno, Sportnet Krticama potreban je poseban travnjak sličan onom maksimirskom, kako bi se ponovno osjećale kao kod kuće.

Vezane vijesti

Upravo zato Sportnet.hr u suradnji s Nikom Titanikom (lat. Nicus Brodus Potonius S Leonardo DiCaprius) krenuo je u veliku kampanju za pomoć Sportnet Krticama! I vi se možete uključiti u akciju na vrlo jednostavan način - Sportnet.hr tiskao je majice s najvjernijim hrvatskim navijačima, Krticama. Korištene su visokokvalitetne pamučne majice Stedman težine čak 185 grama! Majice dolaze u veličinama S, M, L, XL i XXL, a cijena majica je samo 69 kuna + troškovi poštarine!

Detaljnije o majicama i krticama saznajte u našem novootvorenom webshopu na adresi shop.sportnet.hr. Što još čekate? Krenite u webshop jer... Tko zadnji magarac!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!