Nogomet

Tko je prodao Eduarda i Ćorluku?

Sportnet • ponedjeljak, 13.08.2007.

Prema navodima Zdravka Mamića Dinamova se blagajna dobrano napunila prodajom Eduarda i Vedrana Ćorluke. Kako to da su se engleski klubovi "raspomamili" za našim reprezentativnim draguljima ili barem djelomično brušenim dijamantima?

Detaljnim istraživanjem nogoloptačke situacije u Hrvatskoj, na Otoku i u čitavoj Europi došli smo do zaključka koji je Erikssonu i Wengeru već odavno poznat, kao i Vladi SAD-a da postoje vanzemaljci. Jedna utakmica bila je presudna u prodaji Dudua i Čarlija, velika pobjeda protiv Engleske.

Već smo prije više mjeseci objasnili glavne razloge pobjede Hrvatske nad Engleskom, sjetite se ugnjetavane i prognane obitelji Krtica. Znamo tko je glavom zabio drugi gol Robinsonu, znamo tko je podigao Eduarda da glavom zatrese mrežu između Terryja i Ashleyja (zvuči kao boy band, zar ne?) za 1:0. Obitelj Krtica dan danas ponosi se svojim učinkom u kockastom dresu, a još im je više drago što su se zbog njihove pomoći prodali Eduardo i Ćorluka.

Vezane vijesti

No, zbog svojih poteza Krtice su prognane iz Maksimira, još uvijek traže dom. Tražili smo pomoć iz ureda Predsjednika, niti Vlada nije imala sluha za probleme Krtica. Jedino im Sportnet.hr pokušava pomoći, prodajom majica koje ilustriraju njihov lik i djelo. Nik Titanik napravio je ilustracije, a tisak se vršio na vrlo kvalitetnim pamučnim majicama. Da bi priča bila još tragičnija, najmlađa kći Krtica, mala Mare, u rujnu kreće u školu, a Krtice nemaju novca za udžbenike (država ih ne daje Krticama, samo ljudima).

Stoga, krenite brzo u Sportnet.hr Webshop i kupite majice s odličnim ilustracijama Krtica! Komercijalna vrijednost jedne majice je 2389,99 kuna, ali samo za vas odlučili smo se za promotivnu akciju u našem Sportnet.hr Webshopu. Akcija traje godinu dana i za to vrijeme majice možete kupiti za samo 69 kuna!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!