Nogomet

Umjetnost Ronaldinha za uvjerljivu pobjedu

Bruno Blumenschein • subota, 25.11.2006.

Barcelona je s uvjerljivih 4:0 nadigrala Villareala, a prvo ime susreta je bio Ronaldinho koji je novom majstorijom oduševio sve nogometne zaljubljenike. Posljednji gol koji je dovršio važnu pobjedu za podizanje samopouzdanja prije susreta s Werderom u Ligi prvaka pogledajte ovdje...

Nou Camp je u subotu navečer imao generalnu probu pred dolazak njemačkog predstavnika u Ligi prvaka, Werdera iz Bremena. Protivnik je bio Villareal, a kući je ispraćen s četiri pogotka u mreži za koje je najzaslužniji Ronaldinho. Brazilac je otvorio golijadu u 35. minuti te ju priveo kraju dvije minute prije kraja regularnog dijela.

Drugi gol "čarobnjaka" je razlog zašto nogometni zaljubljenici idu na utakmice, a možete ga vidjeti ovdje. Nakon što je izbjegao zaleđe, prsima je primio loptu i u okretu škaricama svladao vratara žute podmornice, za još jedan naklon svih koji su svjedočili novom umjetničkom potezu (po)najboljeg nogometaša svijeta.

Između slavlja brazilskog reprezentativca, u strijelce su se upisali Eidur Gudjohnsen u 55. i Andres Iniesta u 70. minuti susreta. Katalonska momčad je tako povećala prednost pred Sevillom na četiri boda, iako osvajača Kupa Uefe ima utakmicu manje.

Posljednja utakmica subotnjeg rasporeda je donijela ogled Atletico Madrida i Real Sociedada, a gosti su došli u vodstvo u 24. minuti kada zabija Uranga. Sve do 77. minute nije bilo promjena rezultata, a tada Aguero donosi bod domaćinu i postavlja konačnih 1:1.

Španjolsko prvenstvo, 12. kolo, 25.11.2006.:
Barcelona - Villareal 4:0
Ateltico Madrid - Real Sociedad 1:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!