Tenis

Nema mjesta iznenađenju

Ivor Krapac • petak, 12.01.2007.

Španjolski aduti Tommy Robredo i David Ferrer očekivano su stigli do dvoboja u sutrašnjem finalu 436.000 $ vrijednog ATP turnira u novozelandskom Aucklandu...

Prvopostavljeni Robredo probio se u finale sa 6:4 i 6:0 protiv sedmog nositelja, Argentinca Agustina Callerija. Trebalo mu je tek malo više od sat vremena, točnije - sat i sedam minuta, a završilo je velikom dominacijom u drugom setu.

Slika 1 od 2.
Foto: Igor Petrinović

Robredo je u prilici doći do svojeg petog ATP naslova u karijeri, a ovo će mu biti ukupno deveto finale na Touru.

Ferrer je u polufinalu slavio u tri seta, sa 6:0, 4:6 i 6:1 protiv Amerikanca Mardyja Fisha, koji je u osmini finala izbacio Marija Ančića. Fish će se idućeg tjedna u prvom kolu Australian Opena sresti s Ivanom Ljubičićem i već sad može početi razmišljati o tom meču.

Trećepostavljenog Ferrera, pak, još čeka šesto ATP finale i sutrašnji lov na treći naslov u karijeri. S Robredom se dosad susreo samo jednom na Touru, uz poraz sa 7:6(10) i 6:4 u prošlogodišnjem četvrtfinalu Hamburga, na Masters Series turniru na kojem je Robredo kasnije došao do naslova.

ATP Auckland, 12.1.2007., polufinale: Robredo (Španjolska, 1) - Calleri (Argentina, 7) 6:4, 6:0, Ferrer (Španjolska, 3) - Fish (SAD) 6:0, 4:6, 6:1.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

TenisSkrolATP Tour
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!