Zimski sportovi

Allianz osiguranje sponzor Hrvatskog skijaškog saveza

HINA • ponedjeljak, 06.11.2006.

Allianz osiguranje sklopilo je danas s Hrvatskim skijaškim savezom ugovor o poslovno-sponzorskoj suradnji kojim je postalo jedan od glavnih partnera hrvatske skijaške reprezentacije...

Vedran Pavlek, direktor alpskih reprezentacija i alpskog ski poola te naši ponajbolji reprezentativci Ivica Kostelić, Nika Fleiss i Ana Jelušić su izrazili zadovoljstvo što će započeti suradnju s uspješnom tvrtkom kao što je Allianz koja će im pomoći u daljnjem radu. Na predstavljanju sponzorske suradnje predsjednik Uprave Allianza, Boris Galić, naglasio je kako je podrška Hrvatskom skijaškom savezu logičan izbor s obzirom na rezultate koje bilježi.

Slika 1 od 1.
Foto: Davor Sajko

Vezane vijesti

"Izuzetno cijenimo kvalitetu i timski rad, to je princip koji koristimo u našem poslovanju. Skijanje je Hrvatskoj u proteklim godinama podarilo mnoštvo lijepih trenutaka i vrhunskih rezultata temeljem čega se i velik broj građana počeo aktivno baviti skijanjem, a posebice nas veseli što je među njima velik broj mladih. Smatram da je to iznimno bitno jer aktivno bavljenje sportom apsolutno podiže kvalitetu života. Kako bi se i dalje nastavio ovaj trend, potrebno je i dalje podržavati rad Skijaškog saveza i naših profesionalnih skijaša da i u narednim godinama ostanu u samom vrhu svjetskog skijanja i da se zajedno s njima svi zajedno veselimo novim pobjedama. Sretni smo što možemo sudjelovati u takvoj misiji i biti jedan od društvenih subjekata koji podržava razvoj ovoga sporta", rekao je predsjednik Uprave Allianza.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!