Nogomet

HSV izgubio bodove u završnici, Hannover uvjerljiv

Goran Tomičić • subota, 03.02.2007.

U 20. kolu Bundeslige najzanimljiviji susret su odigrali Wolfsburg i Bayer, dok je tragičar kola Hamburg SV zbog gubitka bodova u posljednjim minutama susreta. Najuvjerljiviju pobjedu je zabilježio Hannover pobijedivši na gostovanju Aachen sa 4:1...

Hannover je u Aachenu poveo već u petoj minuti, Hashemian je uposlio Yankova, koji je glavom doveo goste u vodstvo. U 12. minuti

Hannover je mogao povećati prednost, ali Straub je odlično obranio udarac Cherundala. Hannover je potpuno dominirao i u 23. minuti je povećao vodstvo. Lala je odlično uposlio Hashemiana, koji je produžio do češkog reprezentativca Rosenthala koji je svladao Strauba za 0:2. Samo tri minute kasnije Perl je oborio Vinicusa u kaznenon prostoru, a Reghecampf je iz kaznenog udarca smanjio rezultat.

Vezane vijesti

Samo pet minuta kasnije Hannover je opet imao dva gola prednosti. Ebbers je igrao rukom u svom kaznenom prostoru i suđen je jedanaesterac, koji je Mađar Huszti sigurno relazirao. Konačan rezultat postavio je Stajner u 90. minuti na asistenciju Brugginka.

Još jednu pobjedu gostiju vidjeli su gledatalji u Bielfeldu. Borussia Mönchengladbach je povela u 28. minuti golom Insue, nakon odličnog udarca sa 14 metara. Pobjedu je u 89. minuti potvrdio Jansen na asistenciju Kehea.

Zanimljivu utakmicu odigrali su Wolfsburg i Bayer, a 90 minuta je za goste iz Leverkusena igrao Marko Babić. U 16. minuti Krzynowek je asistirao Hankeu koji je pogodio za vodstvo Wolfsburga 1:0. U 29. minuti Kiessling je iskoristio odličnu loptu Voronina i izjednačio. U 37. minuti Hanke je , nakon ubačaja Quiroge, glavom vratio domaće u vodstvo.

Bayer je izjednačio u 71. minuti, kada je nakon udarca Schneidera, Van of the Heyden savladao svog vratara. Pobjedu Wolfsburgu donio minutu kasnije Klimowitz iz slobodnog udarca.

HSV je u Berlinu poveo u 33. minuti, Olić je asistirao Laasu, koji je preciznim udarcem savladao Fiddlera. Hertha je u završnici preokrenula rezultat, a najzaslužniji za to je dvostruki asistent Gilberto. U 78. minuti uposlio je Friedrica koji je glavom izjednačio, a pobjedu Herthi donio je Mineiro odličnim udarcem sa 25 metara.

U susretu Eintracha i Mainza nije bilo pogodaka, isto kao i u dvoboju Cottbusa i Bochuma. Mario Cvitanović je odigrao cijelu utakmicu za Cottbus, a Rivić je bio na klupi.

Bundesliga, 20. kolo, 3.2.2007.:
Aachen - Hannover 96 1:4, Cottbus - Bochum 0:0, Eintracht Frankfurt - Mainz 0:0, Arminia Bielefeld - Borrusia (M) 0:2, Wolfsburg - Bayer Leverkusen 3:2, Hertha - Hamburger SV 2:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!