Nogomet

Puno problema uoči Norveške

Tomislav Pacak • nedjelja, 04.02.2007.

Sreća je što je sudar s kompaktnom reprezentacijom Norveške ipak prijateljske naravi jer Slaven Bilić ne može ni izbliza računati na najbolji sastav hrvatske reprezentacije. Veći dio "kockastih" okupio se u nedjelju navečer u Sheratonu, a ponedjeljak je rezerviran za trening u Kostreni...

Problemi s ozljedama su najvidljiviji u obrambenoj liniji, gdje je otpao i Josip Šimunić, od prije je bilo jasno da neće biti Roberta Kovača i Tudora, nema ni Kneževića ni Sablića, pa je pozivnicu dobio Boris Živković. Pitanje je, ipak, hoće li se Hajdukov stoper odmah vratiti i u prvih 11, u obrani su sigurni Šimić i Ćorluka, vjerojatno i Marko Babić na lijevoj strani, pa će za jedno mjesto konkurirati Vejić i Živković, možda i Srna ako Bilić odluči staviti Ćorluku na stopera, a Srnu u obrambenu liniju.

Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji, cijene ovisno o tribini iznose od 30 do 150 kuna. Sektor A je 150 kuna, B i C 80, sektor F je 50 kuna, E 40, a D samo 30 kuna. S obzirom da se ipak radi o reprezentaciji, cijene su popularne pa se može očekivati pun stadion.

Vezane vijesti

U veznoj liniji će ozlijeđenog Niku Kovača zamijeniti Jerko Leko kojem će ovo biti izvrsna prigoda da se nametne za ozbiljnije uloge u reprezentaciji, što bi prema igrama u Francuskoj u posljednje vrijeme mogao učiniti. Luka Modrić je siguran za svoje mjesto, a odluči li se za Bilić za varijantu sa Srnom u sredini, ostaje za vidjeti tko će 'izvisiti' iz trojca Rapaić-Kranjčar-Srna. U napadu su nedodirljivi Eduardo i Petrić, kao i Pletikosa na golu, a bit će dakako zanimljivo vidjeti koliko mogu pružiti, ako dobiju priliku,Galinović, Budan i Pranjić. Brojku od 19 igrača upotpunjuju Vedran Runje, Boško Balaban i Ivica Olić.

Hrvatska će i u ponedjeljak i u utorak vježbati u Kostreni, dok Norvežani stižu u ponedjeljak u 13 sati, a već u 15 treniraju na Krimeji. Utakmica je na rasporedu u srijedu u 20.15...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!