Nogomet

Otpali i Rapaić i Olić

Bernard Jurišić • ponedjeljak, 05.02.2007.

Nema kraja nevoljama izbornika Slavena Bilića uoči prijateljskog ogleda protiv Norveške u Rijeci u srijedu. Nakon gomile otkaza zbog ozljeda, Norvežanima se neče sučeliti ni Milan Rapaić i Ivica Olić. Obojica iz različitih razloga...

Milan Rapaić zaradio je ozljedu minulog vikenda, na prvenstvenom susretu svog Standarda i Genka. Miki je zaradio udarac u koljeno i gotovo sigurno neće biti na raspolaganju Biliću u Rijeci.

Slika 1 od 2.
Foto: Sandro Donda

Iznenadno je otpao i Ivica Olić. Novi napadač HSV-a ostao je u Hamburgu na molbu svog kluba, koji ga je prošlog tjedna kupio os moskovskog CSKA. Čelnici HSV-a poslali su molbu na adresu HNS-a glede poštede za Olića, koji bi ovaj tjedan trebao provesti uigravajući se sa svojom novom momčadi, "fenjerašom" Bundeslige.

Vezane vijesti

Rapaić i Olić tako su se pridružili braći Kovač, Šimuniću, Tudoru, Klasniću, Kneževiću, Šeriću i Sabliću. Lista igrača na koje naš stručni stožer ne može računati protiv Norveške postala je dvoznamenkasta, pa utakmica u Rijeci neće imati pravi prefiks "uigravanja za Makedonce".

No, bit će dobra prigoda da se provere neka alternativna rješenja i proširi krug onih na koje Bilić može najozbiljnije računati. Ukoliko ne bude dodatnih problema, utakmicu bi u srijedu u 20:15 trebali početi: Pletikosa - Vejić, Šimić, Ćorluka, Babić - J.Leko, Modrić, Srna, Kranjčar - Petrić, Da Silva.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!