Nogomet

Beckham će možda ipak igrati

Zoran Zdelar • srijeda, 17.01.2007.

Trener Real Madrida, Fabio Capello, iz nekog razloga promijenio je odluku da Englez David Beckham više neće nijednom nastupiti u dresu Reala do kraja sezone kad odlazi u LA Galaxy...

Da se stvari u svijetu nogometa ponekad mogu praktički preko noći promijeniti potvrdila je i vijest koja nam stiže iz Španjolske, točnije iz Real Madrida. Nakon što je David Beckham otkrio iznenađujuću odluku o selidbi u Los Angeles, trener Fabio Capello odmah je izjavio kako bivši engleski kapetan može zaboraviti na neki novi nastup u dresu kraljevskog kluba.

Iz nekog razloga, danas Capello nešto drukčije razmišlja i ostavio je ipak prostora za korištenje Beckhamovih usluga. "Dobro znam što sam izjavio, no ponekad moramo biti fleksibilni. Beckham je veliki profesionalac i uvijek trenira s jednako snažnim motivom. Kad su u pitanju Beckhamovi nastupi, situacija bi se mogla ipak promijeniti.", izjavio je talijanski stručnjak na klupi Reala.

Vezane vijesti

Inače, nakon jučerašnjeg ispada Realova predsjednika Calderona, neke stvari su se promijenile u klubu. Potvrdio je to i sam Capello koji je oduševljen kako su njegovi igrači danas trenirali nakon što su neki pojedinci bili na razgovoru kod predsjednika.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!