Tenis

Odustajanja se nižu, Karlo ušao

Ivor Krapac • četvrtak, 25.01.2007.

Drugo izdanje PBZ Zagreb Indoorsa ostalo je bez još tri zvučna igračka aduta. U Zagrebu nećemo vidjeti dva Britanca, mladog Škota Andyja Murrayja i iskusnog Tima Henmana, a otkazao je i Francuz Paul-Henri Mathieu...

Murray je ove godine trebao biti jedna od glavnih zvijezda turnira, no solidan nastup na Australian Openu, na kojem ga je u osmini finala zaustavio Rafael Nadal, ostavio je i neželjene posljedice - 19-godišnjak iz Dunblanea muči se sa žuljevima na nogama i neće biti spreman za nastup na zagrebačkom Indoorsu.

Tim Henman i Paul-Henri Mathieu propustit će Zagreb zbog problema s koljenom, a od ta dva odustajanja zvučnije djeluje ono Henmanovo. Osim što je nekada bio Top 10 tenisač i četverostruki polufinalist Wimbledona, iskusni Britanac je prošle godine uspješno igrao i na Indoorsu, uz polufinalni poraz od Stefana Koubeka.

Niz otkaza upotpunili su Česi Jan Hernych i Jan Hajek, koji su bili među prvima ispod crte za ulazak u glavni ždrijeb. Ivo Karlović se, tako, uspio probiti u glavni turnir bez potrebe za pozivnicom, a njegov wild-card najvjerojatnije će pripasti Roku Karanušiću.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!