Nogomet

Eto'o: "Rijkaard je loš čovjek"

HINA • utorak, 13.02.2007.

Premda u redovima Barcelone ne vlada "cirkus" kao u taboru najvećeg suparnika Real Madrida, niti na Nou Campu nije sve idealno. Nakon posljednjeg ligaškog ogleda protiv Racing Santandera došlo je do nesuglasica između trenera Franka Rijkaarda i napadača Samuela Eto'oa i njihov sukob lagano izmiče kontroli...

Rijkaard je nakon utakmice optužio kamerunskog reprezentativca da je odbio nastupiti u završnim minutama, što je izazvalo bijes Eto'oa.

"Samo je loš čovjek mogao kazati da nisam želio nastupiti. Ja uvijek izvršavam sve svoje obveze. Ako želite saznati pravu istinu što se dogodilo na utakmici protiv Racinga ponovno pitajte Rijkaarda", rekao je Eto'o.

Vezane vijesti

Kamerunski napadač smatra kako je cijela afera nastala zbog sukoba dviju struja koje vladaju na Nou Campu.

"Cijeli slučaj napuhali su protivnici predsjednika Joana Laporte", kazao je Eto'o koji smatra da je u cijeloj priči ispao žrtveno janje između dviju struja koje se bore za vlast u Barceloni.

"U klubu postoje dvije suprostavljene struje, a ja sam se našao na vatrenoj liniji u ratu koji nije moj. Zbog toga ne želim ništa govoriti", dodao je Eto'o, koji se nedavno vratio na terene nakon što je pauzirao od rujna prošle godine zbog teške ozljede koljena.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!