Košarka

Lietuvos Rytas otpustio trenera

Hrvoje Rafaelić • četvrtak, 15.02.2007.

Unatoč pobjedi i plasiranju u četvrtfinale Uleb kupa, Zmago Sagadin razriješen je svojih dužnosti glavnoga trenera momčadi zbog "neuvjerljivih i slabih rezultata u zadnje vrijeme"...

"Zahvaljujemo se treneru Sagadinu za sve dobro što je napravio za naš klub. Pomogao nam je puno u teškim trenucima, ali smatramo da je došlo vrijeme kada trener više nema utjecaja na momčad i tu mora prestati naša suradnja.", odmah nakon neočekivanog otkaza izjavu je dao generalni direktor kluba Jonas Vainauskas.

Momčad Lituvosa do daljnjega će preuzeti Aleksandar Trifunović, dosadašnji pomoćni trener. Lietuvos je u Grupi A Uleb kupa osvojio prvo mjesto ispred Nancyja, Hemofarma, Gran Canarije, Brose Basketsa i AEK-a. Postigli su sedam pobjeda uz samo tri poraza. U osmini finala naišli su na jak otpor momčadi iz Udina. U prvoj utakmici izgubili su sa tri poena razlike da bi u uzvratu svladali Snaidero sa pet poena iako su gosti imali priliku za pobjedu u zadnjem napadu, ali nisu upjeli poentirati sa linije za tri poena.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!