Rukomet

Načinović se zahvalio Prskalu

Hrvoje Rafaelić • subota, 24.02.2007.

Iako je u muški rukometni klub Zamet došao kao pojačanje, klub se na čelu sa sportskim direktorom Alvarom Načinovićem zahvalio na suradnji Mladenu Prskalu objavivši da je sada već bivši igrač i trener otišao zbog pomlađivanja momčadi...

Iako iza sebe ima veliko igračko iskustvo, ocjena Uprave Zameta je da im ne treba Mladen Prskalo! Igrač koji je proveo dvanaest sezona u Zametu te koji je prošlih sezona odlično nastupao za Crikvenicu, vratio se ove godine ne bi li pomogao Zametu u teškim trenucima za ovaj klub. Nakon burne sezone kluba, koji je u jednom trenutku čak najavio i mogući stečaj, Mladen Prskalo bio je idealna osoba koja je svojim iskustvom smirivala situaciju kako na parketu tako i izvan njega.

Dolaskom nove Uprave, Prskalo je morao napustiti klub jer se Zamet okreće mladim igračima iz svoje škole te ostalim perspektivnim igračima primorsko-goranske županije. Osim što je izgubio mjesto igrača, Prskalo je dolaskom nove Uprave izgubio i mjesto trenera prve momčadi koje će nakon njega zauzeti Drago Žiljak. Zamećani danas gostuju kod Varaždinaca, koji natjecanje počinju sa jednim bodom više od Riječana. Odlaskom Prskala, Zamet je ostao samo na jednom kružnom igraču, mladom Marinu Sakiću.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!