Zimski sportovi

Ubojiti Sabresi povećali prednost

Adam Bajić • subota, 28.04.2007.

I kad ne igraju najbolje, Sabresi najčešće pobjeđuju. Dovoljno im je bilo par minuta inspiracije u zadnjoj trećini da odluče utakmicu protiv frustriranih Rangersa. Canucksi su pak uspjeli u drugom produžetku doći do uspjeha u Anaheimu i izjednačiti omjer na 1:1…

Malo iznenađenje nakon uvjerljivog poraza u prvoj utakmici, priredili su Canucksi pobjedom u Anaheimu. Susret su obilježili «konzervativna» igra i odlični vratari. Briljantan je opet bio čuvar mreže Vancouvera, Roberto Luongo sa 48 obrana. «Zlatni gol» postigao je lijevo krilo Canucksa Jeff Cowan u drugom produžetku.

Rangersi su drugu utakmicu u Buffalu odigrali puno bolje nego prije dva dana, uložili su veliki trud, ali domaća momčad je sretno i spretno došla do pobjede i velikog vodstva od 2:0 u drugoj rundi doigravanja. Vodstvo New Yorka od 0:1 i 1:2 Sabresi su okrenuli na 3:2 u svoju korist, golovima Druryja i Vaneka u zadnjoj trećini. Demoralizirane Rangerse čeka težak posao u dvije domaće utakmice i pitanje je mogu li se vratiti protiv momčadi s najboljim napadom, koja kažnjava svaku pogrešku protivnika.

NHL, rezultati doigravanja (drugi krug): Anaheim - Vancouver 1:2 (2. OT) (1:1 u pobjedama), Buffalo – NY Rangers 3:2 (2:0).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!