Nogomet

Video: Kako je Poll zeznuo Kranjčara

Dario Dodić • ponedjeljak, 14.05.2007.

Rijetki su oni koji će žaliti za odlaskom engleskog suca Grahama Polla u mirovinu. Među njima svakako neće biti Niko Kranjčar, koji je jučer trebao postati heroj Portsmoutha...

Pobjeda protiv Arsenala Portsmouthu bi donijela nastup u Kupu Uefa. Da je sudačke i sportske pravde bilo pobjedu bi Pompeyu donio hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar. No, samo jedna minuta bila je dovoljna da sudac Poll od Nike napravi tragičara.

Igrala se 68. minuta kada je Lua Lua iskušao vratara Pooma, lopta se odbila do Richarda Hughesa, čiji udarac također Poom brani. Novi odbijanac stigao je do Arsenalovog braniča Senderosa, koji odbija loptu na nogu Kranjčaru. Niko je naravno iz te situacije zabio gol, ekipa je proslavila vodstvo, a onda je na scenu stupio Poll. Iako linijski sudac nije prvotno podigao zastavicu i signalizirao zaleđe, nakon minute konzultacija Poll ga je doslovno natjerao na takvu odluku.

Prišao je linijskom sucu i upitao ga je li bilo zaleđe, na što je ovaj odgovorio da misli da nije, ali da ne zna od koga se lopta odbila do Kranjčara. Poll je objasnio da je blue shirt (boja Portsmouthova dresa) posljednji prije Nike dotaknuo loptu, na što je linijski sudac morao potvrditi zaleđe.

Ipak, zaleđa nije bilo, loptu je Niki dodao Senderos, a Poll je vidio ono čega nije bilo. Uvjerite se i sami, snimku možete pogledati OVDJE

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!