Nogomet

Video: Quaresmine majstorije

Dario Dodić • ponedjeljak, 20.08.2007.

Stručnjaka za slobodne udarce prema sportskim komentatorima vjerojatno ima više nego registriranih nogometaša u Europi. Nema veze što im je broj pokušaja daleko veći od broja pogodaka, čim jednom zatrese mrežu iz slobodnjaka igrač postaje stručnjak za slobodne udarce...

U nekoliko navrata Roberto Carlos svojim je topom impresionirao ljubitelje nogometa, silinu udarca ne možemo mu osporiti, ali da je baš stručnjak za slobodnjake, i nije. Ronaldinho je zakupio licencu na većinu slobodnih udaraca u opasnoj zoni kada igra Barcelona, ali da ih baš često pogađa, i nije točno. Zna se tko su pravi izvođači slobodnih udaraca, sjetite se Pierrea van Hooijdonka, Davida Beckhama (zanemarimo li metroseksualnost istog), veličanstvenog Juninha. Oni znaju kako se izvode slobodni udarci.

Vrijedi li Ricardo Quaresma dovoljno za ulazak u elitno društvo ili je bliže Cernatu i Modriću? Pogledajte u video isječku njegove pogotke protiv Brage proteklog vikenda i procijenite sami. Da vas podsjetimo na nekoliko čudesnih slobodnjaka Van Hooijdonka, Juninha i Beckhama, pripremili smo i isječke s njihovim majstorijama. Uživajte!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!