Rukomet

Metličić i društvo misle ozbiljno

Petar Plevnik • petak, 28.09.2007.

Prvi susret prvog kola skupine G donio je sraz dva velikana europskog rukometa, Flensburga i Ciudad Reala. Momčad Petra Metličića bila je više nego uvjerljiva, potvrdivši kako će učiniti sve kako bi trofej europskog prvaka vratila u svoje redove...

Prvo poluvrijeme dvoboja u Flensbugru proteklo je u izjednačenoj igri, u kojoj su minimalnu prednost (14:13) na odmoru osigurali domaćini, za koje zbog ozljede još uvijek ne nastupa Blaženko Lacković.

U nastavku susreta potpuno druga slika. Gosti prelaza na 5-1 obranu za koju Flensburg nije imao rješenja, a ako je i nalazio, na golu Ciudada bio je raspoloženi Arpad Šterbik (14 obrana), tako da su gosti već u 46. minuti imali velikih devet razlike, da bi na kraju slavili sa 34:26.

S kakvim sastavom raspolaže Talant Dušebajev najbolje svjedoči podatak da su se svi igrači, osim specijalista za obranu Dinarta, upisali u strijelce, od čega najviše (pet puta) Entrerrios, dok je Metličić postigao tri pogotka. Kod domaćina najbolji Mogensen sa pet pogodaka.

Liga prvaka, skupina G, prvo kolo:
Flensburg - Ciudad Real 26:34

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!