Nogomet

Kashtan: "Ako napravite pogreške, Eduardo će vas kazniti"

Tomislav Pacak • subota, 13.10.2007.

Izraelski izbornik Dror Kashtan bio je zadovoljan željom koju je njegova momčad iskazala protiv Hrvatske, a priznao je da Izraelci ovoga trenutka kvalitetom ne mogu parirati "kockastima"...

Kashtan je presicu otvorio čestitkama Hrvatskoj i malo neispravnom računicom koja bi za četiri dana mogla postati ispravna: "Čestitam Hrvatskoj na uspjehu i plasmanu na Euro. Hrvatska je vrlo jaka reprezentacija koja je to i danas pokazala."

Izraelski izbornik bio je relativno zadovoljan prikazanim: "Ovo je bila utakmica u kojoj su obje reprezentacije željele pobijediti. Napravili smo jednu pogrešku i to smo platili pogotkom Eduarda koji zabija u gotovo svakoj utakmici. U dobrom dijelu utakmice zadovoljan sam novim igračima, ali eto, jedna pogreška bila je dovoljna za poraz."

Slika 1 od 2.
Foto: Davor Sajko

Kashtan se potom okrenuo budućnosti: "Ovom utakmicom izgubili smo mogućnost sudjelovanja na Euru, no danas smo imali dva mlada igrača koji su po prvi puta zaigrali za reprezentaciju. Tako smo otvorili novu stranicu naše reprezentacije i sigurno je da nas u budućnosti čekaju pobjede."

Izraelske novinare zanimalo je zašto je Izrael stvorio tako malo prilika, premda su priznali želju i agresiju koju je pokazala njihova reprezentacija: "U hrvatskoj reprezentaciji igraju igrači iz vrhunskih europskih klubova pa ne čudi što nismo stvorili puno prilika, ali pokazali smo da imamo mladost koja u budućnosti može biti dobra."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometSkrolEuro 2008.
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!