Nogomet

Benayoun: "Tablica govori sama za sebe"

Tomislav Globan • nedjelja, 14.10.2007.

Yossi Benayoun ponajbolji je pojedinac u izraelskoj reprezentaciji. Nakon utakmice s Hrvatskom za njega nije bilo dvojbe tko je najbolji sastav u skupini. Svoje viđenje dao je i Giovanni Rosso, veliki mamac za izraelsku sedmu silu te čovjek koji u toj zemlji još uvijek uživa status velike zvijezde...

Kapetan Izraela realno je prokomentirao utakmicu, ali i cjelokupnu situaciju u skupini: "Igrali smo s odličnom Hrvatskom koja nikada nije izgubila kod kuće. Igraju bolje od nas i zaslužuju pobjedu, a ja im želim sve najbolje. Igrali smo puno bolje nego u Tel-Avivu, imali smo puno mladih igrača u sastavu koji su željeli dokazati da im je mjesto u reprezentaciji. Nadam se da su oni budućnost izraelskog nogometa, a s više iskustva igrat će i puno bolje."

Kako Liverpoolov veznjak uspoređuje tri najjače momčadi u skupini - Hrvatsku, Englesku i Rusiju? "Tablica govori sama za sebe. Hrvatska ima 26 bodova i za mene je ona najbolja momčad u skupini. Mislim da će Hrvatska i Engleska na Europsko prvenstvo."

Veliku pažnju izraelskih, ali i hrvatskih novinara privukla je legenda izraelskog klupskog nogometa, naš Giovanni Rosso: "Od početka sam govorio da ovo neće biti laka utakmica, da nema govora o 4-5 komada u njihovoj mreži. Imaju dosta igrača koji su jako dobro postavljeni i ja se nadam da smo s ovom pobjedom sigurno na Euru."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometSkrolEuro 2008.
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!