Vodeni sportovi

AIDA svjetsko prvenstvo u ronjenju na dah u Šarm el Šeiku

HINA • petak, 19.10.2007.

AIDA svjetsko prvenstvo u ronjenju na dah u dvjema dubinskim disciplinama (Constant Weight i Constant No Fins) održat će se od 25. listopada do 3. studenoga u Šarm el Šeiku, izjavila je za Hinu Karla Fabrio...

Hrvatska AIDA reprezentacija u sastavu Tomislav Sviličić, Veljano Zanki i Mia Rizner otputovala je već 13. listopada u Egipat kako bi se konačno pripremila treningom u Crvenom moru. Već i sami rezultati postignuti na treninzima u našem moru, a i rezultati treninga koje javljaju s Crvenog mora govore u prilog tome da će vjerojatno biti oboreni neki nacionalni rekordi koji već dugo vremena stoje na ljestvici AIDA nacionalnih rekorda, dodala je Karla Fabrio.

Kao zagrijavanje za nastup na svjetskom prvenstvu, naši će reprezentativci nastupiti na međunarodnom AIDA natjecanju "Triple Depth" koje se već tradicionalno organizira u egipatskom Dahabu. To je natjecanje koje okuplja sve tri natjecateljske AIDA discipline (Free Immersion, Constant Weight i Constant No Fins).

Natjecanje počinje u danas s disciplinom Free Immersion, u subotu je na redu Constant Weight, a u nedjelju Constant No Fins.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!