Nogomet

Ramos ostavio Sevillu

Vedran Attias • subota, 27.10.2007.

Juande Ramos, koji je od Seville napravio veliki klub, više nije trener momčadi iz Andaluzije. Nakon što im je donio brojne trofeje, izgleda kako se zasitio Španjolske, i vrlo je vjerojatno kako će karijeru nastaviti u Engleskoj...

U petak navečer je dosadašnji strateg Seville podnio ostavku, a na njegovo mjesto uprava je postavila Manola Jimeneza. Jimenez je bivši igrač Seville u kojoj je proveo čak četrnaest godina. Jimenez je čak bio i reprezentativac Španjolske, a prije nego što je preuzeo klupu Seville bio je trener u drugoj ligi.

Juande Ramosa se već duže vrijeme povezuje s klupom Tottenhama, a kako je Martin Jol napustio klupu Pijetlova, vrlo je izvjesno kako će Ramos preuzeti engleskog prvoligaša. Tottenham je klub koji se već nekoliko godina, unatoč velikim ulaganjima, ne možemo približiti borbi za vrh.

Juande Ramos je sa Sevillom osvojio Kup Uefa prošle dvije sezone, europski Superkup prošle sezone i Španjolski kup. Ramos je od Seville, u dvije godine što je proveo na klupi, napravio zaista odličnu momčad.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!