Nogomet

Ćorluka: "Na Wembleyju za 6.000 navijača!"

Tomislav Pacak • subota, 17.11.2007.

Hrvatski reprezentativci su, za razliku od izbornika Bilića, priznali kako je u drugom poluvremenu došlo do određenog opuštanja nakon saznanja da su i matematički postali sudionici Europskog prvenstva...

U izjavama za RTL televiziju neposredno nakon utakmice, Vedran Ćorluka i Darijo Srna priznali su lagano opuštanje, premda je Ćorluka naglasio da to ne može biti opravdanje za poraz: "Ovako užarenu atmosferu smo i očekivali, ali teren sigurno ne. U prvom dijelu smo igrali koliko se dalo, a što se tiče drugoga - saznali smo rezultat na poluvremenu, no to nas ne opravdava za poraz. Mislim da je Makedonija zasluženo pobijedila i ja im čestitam na tome."

Desni bek hrvatske reprezentacije naglasio je, međutim, kako na Wembleyju opuštanja neće biti: "Nema opuštanja za Englesku, šest tisuća naših navijača dolazi u London i dužni smo im pružiti dobru partiju. Što se Eura tiče, htio bih što lakšu skupinu kako bismo mogli proći dalje."

Srna se prvo osvrnuo na uvjete: "Uvjeti nisu baš bili za nogomet. Kako njima, tako nama. Oni su se bolje snašli, zasluženo su pobijedili. U drugom poluvremenu smo odigrali malo lakše, nakon što smo saznali da smo se kvalificirali. Ne treba gledati previše ovaj poraz, bitno je da smo na europskom prvenstvu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!