Rukomet

Golubić: "Probile led"

Goran Tomičić • ponedjeljak, 03.12.2007.

Hrvatska je na otvaranja Svjetskog prvenstva ubilježila psihički važnu pobjedu. Izbornik Šojat izjavio je kako očekuje bolju igru u nastavku natjecanja, ali i naglasio da prvim dijelom nije zadovoljan...

"Očekivao sam da će biti u grču jer ipak je to prva utakmica. No, čim su golmanice obranile nekoliko lopti dobila se sigurnost i sve je sjelo na svoje mjesto. Nisam zadovoljan prvim dijelom jer smo imali čak 11 tehničkih pogrešaka, a to se ne smije događati, posebno ne najiskusnijim igračicama. Idemo dalje rasterećeniji i kvalitetniji i uvjeren sam da će biti sve bolje", misli Josip Šojat.

Igračice su također bile jasne naglasivši kako žele pobjediti Argentinu, ali i Francusku, a slažu se s izbornikom kako im je sada lakše igrati.

"Naš prvi cilj je četvrtfinale, atmosfera u ekipi je odlična, svi su dobro raspoloženi i ne osjeća se nervoza. Nakon što smo jučer probile led, mislim da ćemo danas igrati puno opuštenije. Uđemo li u utakmicu koncentrirano, ne bi trebalo biti nikakvih problema! Idemo iz utakmice u utakmicu i znamo da možemo puno", riječi su Dijane Golubić.

Svitlana Pasičnik jedna je od rijetkih naših igračica koja je cijelu utakmicu odigrala konstantno dobro, za što je zasluženo dobila sat kao nagradu na najbolju igračicu utakmice.

"Malo slabije smo otvorili utakmicu, ali kad smo se snašle sve je došlo na svoje i lagano smo privele kraju dvoboj", mišljenje je Svitlane Pasičnik.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!