Košarka

Sloan potjerao Giričeka u svlačionicu

Bojan Poturica • četvrtak, 20.12.2007.

Gordan Giriček doživio je veliku sramotu na susretu između Charlotte Bobcatsa i posrnulih Utah Jazzera. Hrvatski košarkaš je razmijenio nekoliko riječi s trenerom Sloanom na klupi nakon čega je "za nagradu" potjeran u svlačionicu...

Gordan Giriček ne može se pohvaliti da ga zadnje vrijeme "ide u životu i karijeri". Gira je tijekom prvog poluvremena susreta između Bobcatsa i Jazzera izmijenio nekoliko riječi s trenerom Jerryjem Sloanom koji ga je potjerao u svlačionicu. Giriček se nije vratio na klupu u drugom poluvremenu i njegova budućnost s Jazzerima mogla bi biti dovedena pod znak pitanja s obzirom da naš košarkaš dobiva sve manje prilika.

Utah je pak na ovom susretu poražena od Charlotte Bobcatsa koji su očito dobili veliki poticaj nakon što je Michael Jordan odradio jedan trening s momčadi. Gerald Wallace (26 koševa, 3 ukradene lopte), Jason Richardson (24 koša, 7 skokova), Nazr Mohammed (17 koševa, 8 skokova) i Raymond Felton (17 koševa, 7 asistencija) predvodili su "mačke". Carlos Boozer (21 koš, 15 skokova) je bio prvo ime Utaha koji je na omjeru 14-13.

Giriček je za četiri minute u prvom poluvremenu upisao dva koša i jednu asistenciju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!