Zimski sportovi

Mladi hrvatski skijaši gosti u Vip šatoru

Sponzorirani članak • četvrtak, 14.02.2008.

Uoči izvlačenja startnih brojeva za žensku utrku natjecanja Vip Snow Queen Trophy, Vipnet je svim skijaškim fanovima omogućio da osobno upoznaju mlade nade hrvatskog skijanja.

Slika 1 od 2.

Tako su se danas u Vip šatoru u Gajevoj skijaški fanovi družili s Natkom Zrnčićem Dimom i Daliborom Šamšalom, koji su u opuštenoj atmosferi potpisivali autograme, fotografirali se s fanovima te dijelili Vip vezice, bedževe i čokoladice. Na istom će mjestu Vipnet ugostiti i Anu i Niku u subotu od 18 do 18.30 sati, prije izvlačenja startnih brojeva za mušku utrku.

Vipnet, generalni sponzor Hrvatskog skijaškog saveza i alpske reprezentacije te slalomskih utrka FIS Svjetskog kupa u Zagrebu, pripremio je i niz drugih dodatnih sadržaja.

Vezane vijesti

Tako poznavatelji skijanja mogu osvojiti ulaznice za utrku u online kvizu, a posjetitelji Vip potrala mogli su se prošli tjedan družiti s Anom, Nikom i Ivicom na Vip chatu. Posjetitelje utrka očekuje Vip zabavni park na Krumpirištu, dok televizijski gledatelji za vrijeme prijenosa utrka mogu igrati SMS nagradnu igru "Pogodi pobjednika utrke" i osvojiti putovanje u Bormio na završnicu FIS Svjetskog kupa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja