Ostali sportovi

Bojan Vručina sportaš Koprivničko-križevačke županije

HINA • srijeda, 20.02.2008.

U Đurđevcu su danas proglašeni najbolji sportaši Koprivničko-križevačke županije za prošlu, 2007. godinu, na svečanosti u organizaciji Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije...

Najboljim sportašem proglašen je Bojan Vručina iz Nogometnog kluba Slaven Belupo, najbolja sportašica je Željka Orehovec iz Kuglačkog kluba Podravka, najbolji muški sportski klub je NK Slaven Belupo, a najbolji ženski klub je Kuglački klub Podravka, svi iz Koprivnice.

Za perspektivne sportaše proglašeni su Sandro Frankol iz Hrvačkog kluba Podravka iz Koprivnice i Marta Žderić iz Rukometnog kluba Podravka iz Koprivnice. Priznanja najboljim sportašima uručili su koprivničko-križevački župan Darko Koren i predsjednik Zajednice sportova Ivan Pal. Priznanje za najboljeg sportskog trenera dobio je Ivica Vrabec iz đurđevačkog Ribolovnog kluba Peski, a zaslužnim sportskim djelatnikom proglašen je Petar Blažok iz đurđevačkog Kuglačkog kluba.

Zajednica sportova već tradicionalno dodjeljuje i priznanja najboljim sportašima i klubovima sportaša s invaliditetom, a ove godine najboljim su proglašeni Marijan Blaga iz Đurđevca i Šahovski klub osoba s invaliditetom iz Đurđevca.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!