Nogomet

Eduardo: "Vratit ću se"

Marin Vuković • ponedjeljak, 25.02.2008.

Dok očekujemo službeno priopćenje Arsenala, koje je najavljeno za ponedjeljak, po prvi put nakon teške ozljede i kirurškog zahvata iz bolnice u Londonu jučer se oglasio Eduardo da Silva, zahvalio svima na velikoj podršci i obećao da će se oporaviti i vratiti na travnjak...

Iako se radi o jednoj od najtežih ozljeda koje smo vidjeli u nogometu, iako će ga lom fibule izbaciti van stroja na više od šest mjeseci, Eduardo je i dalje ostao vjeran svojoj optimističnoj prirodi i još jednom nas podsjetio zašto je svima u Hrvatskoj tako prirastao srcu i zbog čega je mnogima jedan od najomiljenijih reprezentativaca.

"Ne sjećam se baš dobro cijelog incidenta i moram priznati da nije nešto što bih htio vidjeti u ponovljenim snimkama ili na fotografijama", priznao je Eduardo. "Jedino čega se sjećam je da sam pogledao prema dolje i vidio svoje stopalo okrenuto na drugu stranu, sve ostalo mi je kao u magli."

Martin Taylor, koji je u samo jednoj sekundi prošao transformaciju iz relativno nepoznatog nogometaša u Hrvatskoj do najvećeg negativca, posjetio je Eduarda u bolnici i zaželio mu što brži oporavak. Eduardo ističe kako ne želi kriviti Taylora za ono što se dogodilo: "Bio je to nesretan slučaj i takve se stvari događaju u nogometu."

"Još uvijek nisam siguran koliko je teška ozljeda i koliko ću se dugo oporavljati, ali znam da sam izgubljen do kraja sezone za Arsenal i da me neće biti na Euru 2008. Međutim, nisam zabrinut zbog toga, koncentriran sam i odlučan da se što prije oporavim", kazao je, ne zaboravivši se zahvaliti svima koji su mu tijekom posljednja dva dana slali poruke podrške i koji su mu pomogli na bilo koji način. "Htio bih se zahvaliti medicinskom timu Arsenala za sve što su učinili, kao i osoblju bolnice Selly Oak u Birminghamu koje je obavilo kirurški zahvat u subotu navečer. Svi su se potrudili da moj boravak u bolnici bude što ugodniji. Također želim istaknuti da su me dirnule poruke podrške koje sam primio i da mi puno znači da sam sada okružen svojim prijateljima i obitelji".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!