Nogomet

Eduardo: "Oprostit ću Tayloru ako se ispriča"

Ante Pažanin • srijeda, 26.03.2008.

Na dan kada će njegovi suigrači iz reprezentacije po prvi puta isrčati bez njega u sastavu Eduardo je još jednom potvrdio da se nije ni vidio ni čuo sa svojim krvnikom iz Birminghama Martinom Taylorom iako je Taylor izjavio da mu se ispričao osobno u bolnici...

Naši reprezentativci će večeras na Hampdenu istrčati protiv Škota, ali nažalost bez svog najboljeg strijelca u sastavu. Eduardo se u Londonu oporavlja od loma noge i priprema za odlazak u Brazil na rehabilitaciju. U međuvremenu se ispostavilo da je Martin Taylor izmislio da se ispričao Duduu, no naš najbolji strijelac još je jednom pokazao da je jedan od najpoštenijih nogometaša izjavivši da je spreman prihvatiti Taylorovu ispriku ako do nje dođe: "Isprika? Nije je bilo. Kako mogu prihvatiti ispriku ako ga nisam ni vidio ni pričao s njim. Mislim da je Taylor došao u bolnicu, ali ga nisam vidio. Supruga mi je rekla da je došao posjetiti me dok sam bio na operaciji i netko joj je rekao da je on u bolnici. Možda je bio tamo dok sam bio nesvjestan svega oko sebe, ali ga sigurno nisam vidio taj dan, ali ako dođe do mene sada prihvatit ću ispriku. Ja sam Božji sin i prihvatit ću ispriku."

Iako je pretrpio tešku ozljedu Eduardo nije klonuo duhom: "Osjećam se puno bolje, najgore je iza mene, ne osjećam bol više, samo želim napredovati s oporavkom. Dane provodim doma gledajući filmove i igrajući se s kćerkom, ali svaki dan radim sve više novih stvari. Svaki dan je novi izazov. Nekad odem do Arsenalovog kampa, izlazim više van."

Eduardo se zahvalio svom suigraču Gilbertu Silvi za njegovu pomoć odmah nakon što je pretrpio lom noge: "Gilberto mi je puno pomogao, u tim trenucima sam paničario i jedva sam mogao išta reći, a kamoli pričati engleski. Ne sjećam se puno toga, nisam vidio da mi je noga tako oštećena. Čim sam shvatio što se događa okrenuo sam glavu i samo tamo ležao nervozan, prestrašen i od tog trenutka nisam više pogledao prema nozi."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!